De ce?

Emma Stănescu | Despre | 4 Oct 2010

Lista de lucruri care ne-au plăcut la nunta noastrăDe ce suntem aici? De ce există emocan.bstanescu.com?

Am decis să construim această pagină pentru că ne place cafeaua tare. N-a fost întotdeauna așa. Emmei i-a plăcut cafeaua slabă, cu lapte: Totuși, după zeci de cafele cu Bogdan, a început să aprecieze și un esspresso scurt, chiar dacă mereu cere și un lapte lângă. Bogdan cere cappuccino, deși îi place cafeaua mică și tare, ca în Italia.

Ne place internetul, chiar dacă în moduri diferite. Emma are un blog, Bogdan are un site. Suntem diferiți noi doi, dar ne iubim. Am învățat să facem lucruri împreună, și simțim că ne ies bine…

Așadar această pagină web s-a născut pe mașină, la câteva zile după nuntă. Eram pe drum spre Toscana și vorbeam despre câte lucruri minunate s-au întâmplat la nunta noastră, și cum am vrea să nu uităm nimic, nimic. Erau atât de multe detalii și evenimente înșiruite încât am decis să facem o listă: 49 de lucruri care ne-au plăcut la nunta noastră și pe care am vrea să nu le uităm.

Și pentru că avem fotografii frumoase, și pentru că vrem să construim din nou ceva împreună, și pentru că ne place cafeaua tare, și pentru că avem atâția oameni care ne iubesc și care au fost alături de noi la nuntă (și care ne cer insistent poze) … am decis să construim această pagină. Am mai considerat important să punem poze pe internet și pentru toți aceia care nu au fost la nuntă. Din cauză că mica petrecere s-a ținut în curtea casei Mocanilor, am fost obligați să tăiem din lista de invitați pe mulți dintre cei pe care i-am fi dorit alături de noi (din cauza spațiului restrâns, nu din cauza Mocanilor). Ne-a fost foarte greu să renunțăm la multe nume de pe lista noastră, dar nu v-am uitat, și această pagină este și pentru voi.

Nu vom putea publica zilnic, dar încercăm să postăm poze și texte cât mai des în următoarea perioadă. Sperăm să vă placă și să vă bucurați de ele! Mulțumim fotografului nostru Radu Sălcudean care a făcut o treabă excelentă, și lui Dani Capotă, Alex Ilea și Mircea Drăgoi pentru fotografii!

Simțiți-vă liberi să comentați, să aruncați cu ouă sau să ne lăudați masa cu ceaiuri și biscuiți. Aceștia suntem noi, și aceasta a fost nunta noastră!

Emma și Bogdan Stănescu

5 Comentarii la De ce?

 1. Cristian Ciuchina a spus:

  Din pacate lista nu e foarte clara. Spor la fericire… (Ciuchi)

 2. Emma Stănescu a spus:

  Lista cea foarte clară e la noi pe birou. Clarificarea listei din spațiul virtual va veni treptat, zilnic, picătură cu picătură. Tortură! 🙂

 3. Eta a spus:

  Ma bucur ca v-am descoperit pe Facebook. Mi se pare superba ideea paginii. Modul vostru de a vedea lumea si apoi a scrie e delicios 🙂 Am sa va urmaresc in continuare

 4. Dor a spus:

  Ce drăguţi sunteţi!!! ….întotdeauna aşa??? dacă da! am să mai rămân cu voi…. ….să nu mă alungaţi vă rog…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook