4. Bijuteriile de argint ale Elenei Crișan

Emma Stănescu | 49 de lucruri | 6 Oct 2010

Pe Elena am întâlnit-o prima dată la un târg, iar bijuteriile ei mi-au plăcut din prima. Argintul era foarte sensibil decupat și modelat de mâinile ei, și toate obiectele de pe masă aveau un aspect de rară prețiozitate, dar fără fițe. I-am găsit apoi site-ul (foarte actual și intuitiv) și bijuteriile ei m-au topit, pe rând. Am sunat-o și mi-a răspuns cu o voce veselă că mă așteaptă la atelier.

I-am arătat Elenei o poză cu rochia mea de mireasă și am rugat-o să se gândească la o agrafă de păr și la o pereche de cercei. Între timp a fost ziua lui Bogdan și tot ea i-a construit o pereche de butoni „cu schepsis”, în regim de urgență. „Am bătut palma” și totul mergea conform planului când într-o seară am văzut o poză cu stră-străbunicul meu îmbrăcat în costum de mire. În loc de tradiționala butonieră floare-prinsă-cu-ac avea o bijuterie discretă (o creangă cu patru crenguțe perpendiculare). Genială idee! I-am scris rapid Elenei: „Vrem și-o butonieră pentru mire”, și Elena a acceptat provocarea.

Cu fiecare vizită pe care i-am făcut-o artistei am fost tot mai impresionată de bijuteriile ei, dar și de firea ei atât de plăcută și de prietenoasă. Sunt mai bogată acum, nu doar datorită micuței noastre colecții de „bijuterii de familie unicate și personalizate”, ci și datorită faptului că acum o cunosc pe Elena Crișan.

(Emma)

„Mai multe informaţii, aici:
http://emocan.bstanescu.com/bijuteriile-elenei-crisan”

From Emma şi Bogdan – Bijuteriile Elenei, posted by Bogdan Adrian Stănescu on 10/06/2010 (10 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


5 Comentarii la 4. Bijuteriile de argint ale Elenei Crișan

 1. Ciprian Morar a spus:

  wonderful stuff.

 2. Elena Crisan a spus:

  Un mare multumesc! cel mai mai mare!

 3. ggl a spus:

  Dacă m-aţi fi întrebat pe mine tot la Elena v-aş fi trimis.

 4. Pingback: 24. Borcanele cu lumânări | Emma şi Bogdan

 5. Pingback: 47. Un buchet de mulțumiri | Emma şi Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook