45. Cabina foto

Bogdan Stănescu | 49 de lucruri | 31 Aug 2011

Suntem intimidaţi de orice fotograf care ne cere să pozăm. Mai ales dacă nu există o relaţie lejeră cu omul din spatele camerei. E adevărat – un fotograf bun te va face să zâmbeşti, va fi comunicativ, te va face să te simţi bine şi să ieşi din postura în care îţi iei expresia ta obişnuită „de fotografie”. Dar chiar dacă ai acel fotograf, este practic imposibil să se întâmple asta la o nuntă. Din lipsă de timp, spaţiu şi context, marea majoritate a nuntaşilor nu-şi vor depăşi postura şi expresia neutră / uşor prietenoasă dar obişnuită, pe care o vor lua în fotografiile solicitate.

Aşa că pentru a-i lăsa pe nuntaşi să se simtă bine în pielea lor în timp ce erau traşi în chip, şi pentru a avea fotografii cu toţi, am decis să avem o cabină foto la nuntă. Am montat un aparat foto, o telecomandă, lumini şi un monitor într-o cameră dedicată, am făcut rost de tot felul de accesorii haioase (pălării, ochelari, peruci, etc) şi le-am dat liber invitaţilor să se fotografieze singuri. Mai mult de atât, le-am pus la dispoziţie şi sosiile noastre ilustrate, pentru când nu eram prin preajmă, să apară şi mirii în poze.

Rezultatul? Sute de fotografii vesele, grupuri eclectice de oameni (pe care nu ni-i i-am fi imaginat în aceeaşi poză) în posturi care mai de care mai năstruşnice. Iată o mică selecţie:

2 Comentarii la 45. Cabina foto

  1. Lucian a spus:

    E bine sa razi de unul singur cu lacrimi si sa nu-ti faci griji!

  2. Liviu Mocan a spus:

    ! ADEVĂRATE poze, ce dovedesc o nuntă ADEVĂRATĂ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook