14. Masa cu ceaiuri și mici bunătăți

Emma Stănescu | 49 de lucruri | 22 Oct 2010

Ne-am dorit ca nunta noastră să fie cât mai „homy” ceea ce n-a fost prea greu, pentru că homy se traduce mot-a-mot „ca acasă”. Și eu chiar am fost acasă. Dar pentru că am vrut ca și invitații noștri să se simtă ca acasă, ne-am gândit să punem cap-la-cap o masă cu diverse ceaiuri. L-am rugat pe Ciprian să ne trimită niște ceaiuri „de la mama lor” din UK. Prima cutie a ajuns la noi cu 12 borcane goale. Dezamăgire totală. Le-am scris celor de la Twinigs, ne-au sunat, și-au cerut scuze, și ne-au trimis un rând nou de borcane, de data aceasta pline cu 12 arome diverse. Lângă ceaiurile așezate pentru „autoservire” am asortat și câteva borcane cu soiruri alese de zahăr și miere.

Și pentru că lângă un ceai sau o cafea se cere și un biscuite, Laura V., vecina și prietena noastră, s-a oferit să ne coacă „ceva dulce”. Așa s-a născut masa plină de bunătăți crocante, fragede sau pufoase despre care lumea încă ne întreabă. Ciocolata de casă asortată, biscuții, biluțele de raffaelo, bezelele cu nucă, toate au fost lucrate cu mare artă și servite cu distinsă grijă pentru detalii. Nu e de mirare că invitații noștri s-au strâns grămadă în jurul mesei și-au stat acolo la povești, ceai, cafea, și bunătățile Laurei.

Și dacă vreodată Laura va deschide un mic laborator (ceea ce-mi doresc din toată inima), sper să-i meargă din belșug în belșug, pentru că se vede în tot ceea ce face o inimă bună și o imensă pasiune.


„http://emocan.bstanescu.com/masa-cu-ceaiuri-si-mici-bunatati”

From Emma şi Bogdan – Masa cu ceaiuri, posted by Bogdan Adrian Stănescu on 10/22/2010 (9 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


2 Comentarii la 14. Masa cu ceaiuri și mici bunătăți

  1. Emma Stănescu a spus:

    Mulțumim Ciprian pentru ceaiuri! Ceaiul ce-a mai rămas e la noi în bucătărie. Te așteptăm! 🙂

  2. Pingback: 47. Un buchet de mulțumiri | Emma şi Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook