15. A. (Angela), B. (brânzeturi), F. (fructe), Mmmm…

Emma Stănescu | 49 de lucruri | 22 Oct 2010

Cu câteva săptămâni înainte de nuntă, Angela a venit la mine și mi-a zis: Emma, te ajut cu orice ai nevoie, doar spune-mi. Din fericire, Angela stă la distanță de trei case de noi. Din fericire, Angela este un om pe care te poți baza. Din fericire, Angela are gusturi fine, răbdare multă, și un spirit foarte pozitv care m-a încurajat de multe ori. Am rugat-o pe Angela să ne ajute cu aranjarea unei mese cu platouri de brânzeturi și fructe. A făcut rost de masă, a comandat fructe, a cumpărat brânza, iar eu am stat liniștită că Ange știe ce face.

În dimineața nunții, prietena noastră a fost atât de drăguță încât a rămas acasă, la locul petrecerii, să supravegheze bunul mers al pregătirilor. Când au ajuns invitații totul era „ca la carte”, iar masa ei de brânzeturi și fructe s-a „ras” atât de repede încât noi n-am apucat nici la un colț de brié. Semn bun, am zis cu un oftat.

Oameni ca Angela sunt rari! Să aibă creativitate, eleganță, talent, inițiativă și să fie dispuși să le ofere fără nici o pretenție. Mulțumim Angela pentru tot!


„http://emocan.bstanescu.com/a-angela-b-branzeturi-f-fructe”

From Emma şi Bogdan – Angela, Brânzeturi, Fructe, posted by Bogdan Adrian Stănescu on 10/22/2010 (8 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


2 Comentarii la 15. A. (Angela), B. (brânzeturi), F. (fructe), Mmmm…

  1. Pingback: 47. Un buchet de mulțumiri | Emma şi Bogdan

  2. Pingback: 24. Borcanele cu lumânări | Emma şi Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook