2. Zborul rândunicii

Emma Stănescu | 49 de lucruri | 4 Oct 2010

Bogdan ar fi vrut să își ducă mireasa la biserică pe bicicletă, sau măcar cu Corsa lui. Emma ar fi vrut orice altceva. Vineri seara încă nu știau cu ce vor merge spre și de la biserica din Iris, dar varianta „chemăm un taxi” era oricând disponibilă.

Bogdan a lăsat-o pe Emma să aleagă, Emma s-a lăsat dusă și condusă de prietenii ei, și nu degeaba. Mercedesul negru din ’66 cu pielărie roșie cunoscut ca „Mercedes coadă de rândunică”, condus de Gego cunoscut drept „Cupi” a fost de mare senzație (la propriu).

Pe drumul înapoi radioul și-a dat drumul, iar la Radio Cultural, printre alte vechituri, cânta tocmai September Morning. Din păcate, zborul cu rândunica a fost prea scurt pentru o „fâțâială” mai lungă prin oraș, dar mirii n-au dorit să se lase așteptați le petrecere.


„Despre rândunică, pe site: http://emocan.bstanescu.com/randunica”

From Emma şi Bogdan – Rândunica, posted by Bogdan Adrian Stănescu on 10/04/2010 (6 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


4 Comentarii la 2. Zborul rândunicii

 1. Bogdan ar fi vrut ca mireasa să vină pe bicicleta ei (ce frumos ar fi fost o bicicletă albă, de mireasă)… Și ar fi fost minunat să avem biciclete şi pentru nuntaşi. Dar e adevărat că a fost mult mai bine cu rândunica 🙂

  • Iulia a spus:

   Daa .. si bicicleta miresei sa fi avut cos de ala de nuiele in fata(vopsit tot alb), in care mireasa sa-si fi lasat buchetul… a .. si rotile albe ;)) .. Oricum, randunica a fost foarte frumoasa!

 2. Emma Stănescu a spus:

  Mireasa ar fi ales varianta eleganta variantei ecologice 🙂

  Nici acum nu se poate vedea conducând „marșul bicicliștilor” cu 100 de nuntași care o urmează. Mai degraba cu 100 de rândunici :))

 3. Iulia a spus:

  :))))) 100 de randunici voioase si ciripitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook