10. Verighetele pentru începători

Emma Stănescu | 49 de lucruri | 13 Oct 2010

Cum stați cu pregătirile pentru nuntă?, ne întreba zilnic câte cineva.
Bine! răspundeam voioși, sperând să scăpăm repede și fără prea multe detalii. Să fim serioși, ce răspuns scurt are o asemenea întrebare când o nuntă presupune atâtea detalii?
Aveți verighete? (invariabilă curiozitate)
– Ăăăă. Nu. Încă nu…

Și-am ținut-o tot așa până în săptămâna dinaintea nunții. N-am găsit aproape nimic ce să ne placă amândurora, și-n plus era luna august, toate atelierele erau în vacanță și o comandă dura dublu, ca timp. Nu știam dacă la ceremonie ne vom folosi de verighetele altcuiva pentru a trece „în mod simbolic” și acest moment, sau dacă îl vom scoate complet din ceremonie. Apoi ne-a venit Ideea, tot așa cum cade prima frunză din copac toamna, când și unde te aștepți mai puțin: verighete de argint.

Sunt ieftine, sunt „pe toate gardurile”, sunt toate mărimile și sunt o multitudine de modele. Verighetele pe care le-am cumpărat nu sunt identice, dar se aseamănă suficient și ne reprezintă. Nu sunt simple, dar nici prea sofisticate. Le-am strâmtat și le-am gravat, să fie „așa cum trebuie”, și acum le purtăm cu mare mândrie. Poate într-un an, doi, le vom schimba cu altele mai prețioase, atunci când vom trece de la Amatori la Avansați. Până atunci verighetele noastre ne amintesc că suntem la început de drum, dar pe același drum, împreună.

„De ce pentru „începători” ? Află aici:
http://emocan.bstanescu.com/verighetele-pentru-incepatori”

From Emma şi Bogdan – Verighete pentru începători, posted by Bogdan Adrian Stănescu on 10/12/2010 (5 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


3 Comentarii la 10. Verighetele pentru începători

  1. monica a spus:

    verighete de incepator…duioasa idea si argintul e pretios cum numa zilele insorite de vara sunt cu soare cald pe fetze, argintul e de iubit e de modelat si e de cinstit…iubim argintul si verightele incepatorilor 🙂

  2. Radu Salcudean a spus:

    la fix ati ales imagini in care sa nu se vada ce ati gravat pe ele.
    … si cum am stat eu in genunchi cu f:1,4 sa prind clar un mic fragment de gravura…
    🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook