36. Cuvințele pe bilețele

Emma Stănescu | 49 de lucruri | 14 Mar 2011

Albumele de nuntă: acele „caiete cu foi veline”, coperți albe înfășurate în mătase albă sau cu modele florale, petale sau cristale, pe care mirii le pun la dispoziția invitaților rugându-i să le scrie „ceva ce să le rămână”. Ideea „ceva ce să ne rămână” ne-a plăcut și nouă, dar am vrut ceva diferit decât un album tradițional. Asta, și teama mea de a nu rămâne cu un caiet semi-gol, cum se întâmplă de atâtea ori când din 200 de invitați scriu cam 50, într-un caiet de 250 de coli.

Așa că am mai luat câteva coli de hârtie manuală de la prietenii de la Natura Paper, le-am tăiat bucățele și le-am pus pe masa din bucătărie lângă o cană plină cu pixuri. Neașteptat de mulți au răspuns invitației noastre. Planul meu de a le lega pe toate într-o cărticică a eșuat din cauza volumul lor prea mare, așa că le-am construit o cutiuță specială legată cu sfoară de borcane pe care am bătut „B.E.”. Acum șade plină și mândră în biblioteca noastră.

Unii ne-au scris mai zemos, alții mai cremos, mai zelos, mai inimos sau mai pretențios, dar toți ne-au scris frumos. Câteva dintre ideile scrie în pix:

No, amu continuați să vă iubiți.

Încă de când v-am văzut prima dată împreună mi-am zis, vorba lui Michael Jackson: „This is it!”. Când vă privesc zâmbind unul celuilalt, v-aș desena.

Mă bucur tare mult că v-ați găsit. Când mă uit la voi îmi reînvie credința în dragostea adevărată. Aveți grijă unul de altul.

Sper să vă coafez și la nunta de aur.

Casă de piatră și să mergeți la „Mecca”.

„Fericirea e-un lucru mărunt, un pitic ce dansează.” Distrați-vă. Respectați-vă. Iubiți-va MUUUULT.

Împunge-l, trage de el, împinge-l, dă-i palme, și rupeți amândoi rândurile zilnic. Spor la treabă.

Uite așa, de la concurs de articole de pe blog ați ajuns la parteneri de cură lungă, de la rivali în litere la camarazi în viață, de la foști colegi de birou la colegi de drum. Să aveți un drum lin, la intersecții să vă asigurați reciproc, iar mașina să nu se strice niciodată. și nici să fie spartă.

Să nu apună soarele peste mânia voastră.

Mulțumim că nu ne-ați lăsat „fără cuvinte!”. Aveți un loc special în biblioteca noastră!


„http://emocan.bstanescu.com/cuvintele-pe-biletele”

From Emma şi Bogdan – Bileţelele, posted by Bogdan Adrian Stănescu on 3/20/2011 (10 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook