26. Sunet şi lumină

Bogdan Stănescu | 49 de lucruri | 25 Noi 2010

Vă imaginaţi suspendată o formaţie de jazz: cu tobe, pian, microfoane şi cântăreţi, cocoţaţi pe o baracă, cântând de la trei metri înălţime deasupra unei nunţi? Noi ni-i i-am imaginat, când făceam planurile pentru nuntă. Râdeam în timp ce înfloream pe marginea ideii mai ales cu Paul, fratele Emmei, închipuindu-ne cum basistul ar putea sta în baracă, separat de restul, fiindcă basul nu prea contează unde stă (glumă de ingineri). După ce ne-am tot bătut capul unde, pe ce vom pune formaţia şi cu ce-i vom amplifica, am lăsat problema în mâinile lui Paul, liniştiţi că o să facă o treabă calumea. Știam asta pentru că Paul îşi câştigă pâinea zi de zi făcând aşa ceva: împreună cu Flaviu (un prieten şi partener de afaceri în Acoustic Density) proiectează sisteme de sonorizare complete, cu boxe construite la comandă, adevărate sculpturi geometrice născătoare de sunete angelice. Nu degeaba, firma lui Paul se numeşte Angel Sounds :).

Fiindcă era nunta surorii lui iubite, Paul ne-a promis că ne face orice moft, de la proiecţii video pe un ecran imens până la reflectoare pe cer (sky tracker). Dar n-am vrut să-i facem concurenţă lui Batman, aşa că ne-am mulţumit cu sunetul şi lumina pentru muzicanţi. În definitiv, o formaţie bună de jazz merita o scenă, o sonorizare şi lumini de scenă corespunzătoare.

Nuntaşii şi-au adus voia bună de acasă, muzicanţii au întreţinut-o cu acorduri de jazz, susţinuţi la rândul lor de un sunet curat, de o scenă de miniconcert şi de lumini pe măsură datorită lui Flaviu şi Paul. Le mulţumim, cu drag!


„http://emocan.bstanescu.com/sonorizarea”

From Emma şi Bogdan – Sunet şi Lumină, posted by Bogdan Adrian Stănescu on 11/24/2010 (10 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook