27. Fotografia de grup

Bogdan Stănescu | 49 de lucruri | 10 Dec 2010

Despre cum este să ţii peste o sută douăzeci de oameni la comanda degetului tău arătător ne-ar putea povesti Radu. A făcut-o cu o măiestrie şi talent când l-am rugat să ne facă o poză de grup cu toţi nuntaşii. Dacă nu ştiam că Radu a făcut regie (de teatru), nu mi-aş fi explicat (fără o uşoară invidie) cum poate să stea cocoţat pe portbagajul de deasupra al maşinii şi să dea cu dezinvoltură indicaţii scenice de la zece metri de grupul de nuntaşi, chelneri şi muzicanţi. Eram toţi acolo în cadru, mai puţin Zara, căţeluşa familiei Mocan, care ne aştepta liniştită să ne întoarcem în curte.

La ideea pozei de grup renunţaserăm încă din timpul pregătirilor dinaintea nunţii, fiindcă ne temeam că n-o să meargă, că lumea n-o să se mobilizeze, că n-o să avem cadrul pentru o poză cu o sută şi ceva de oameni… Însă nu mică ne-a fost mirarea când cu câteva zile înainte, locul pentru poză era deja pregătit de unchiu’ Carol, care ne-a ajutat cu amenajările exterioare pentru nuntă. Carol terasase deja un mic deal din spatele curţii exterioare care urma să ne folosească pe post de podium.

După ce ne-am adunat cu toţi de pe la mese, din casă sau din vecini, ne-am lăsat pe mâna lui Radu, care cu fler, voie bună şi simţ al umorului, ne-a aranjat, făcut să zâmbim şi tras în chip.

Mişcaţi mouse-ul peste fotografia de mai sus!


„Fotografia mai mare o găsiţi aici:
http://emocan.bstanescu.com/fotografia-de-grup

From Emma şi Bogdan – Fotografia de grup, posted by Bogdan Adrian Stănescu on 12/10/2010 (7 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


2 Comentarii la 27. Fotografia de grup

  1. Pingback: portofoliu radu salcudean » Archive » Emma şi Bogdan

  2. Pingback: 33. Orhideea de la Orha | Emma şi Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook